V celoti opremljen apartma za 2 do 4 osebe v centru Izole ob morju na slovenski obali.

Udoben apartma se nahaja v 2. nadstropju meščanske stanovanjske hiše in obsega 35 m2.

Nastanitev zajema predprostor, ločeno spalnico z veliko francosko posteljo 160×200, kuhinjo z dnevno sobo, kjer je raztegljiv dvosed (135×200) za dve osebi (bolj otroka;)  in kopalnico.

Poleg standardne opreme apartma vsebuje še: klimo, LCD s SAT TV, mikrovalovko, hladilnik z zamrzovalnikom, posodo in gospodinjske pripomočke, pralni stroj.

Apartma se nahaja v centru Izole na glavni Ljubljanski ulici 6 in je oddaljen od morja 50 metrov, do prve plaže Svetilnik pa le 7 min hoje.

PROSTI TERMINI APARTMAJA 1: do 7.7., od 13.7. do 24.7., od 6.8. naprej

Za predčasno rezervacijo apartmajev v Izoli ponujamo 10% popust. Več nočitev večji popust 🙂

Tukaj lahko pogledate več podrobnejših informacij glede pogojev rezervacij, plačila in parkirišč.

Spodaj imate link za povpraševanje.

Za dolgoročni oz.mesečni najem apartmaja nas lahko kadarkoli pokličete na 068 633 337.

Če vam ta apartma ne ustreza vas vabimo da si pogledate naslednji apartma 2..

5 star rating
5 star rating
5 star rating
5 star rating
5 star rating
Apartmaji Sonce na slovenski obali so čisti in urejeni, ter na krasni lokaciji. Vse je bilo odlično organizirano! Imeli smo se čudovito!
5 star rating
5 star rating
5 star rating
5 star rating
5 star rating
Zoran in njegovi starši so zelo prijazni in gostoljubni. Počutili smo se zelo dobrodošle in vse je bilo super. Lokacija je odlična in v samem centru Izole predvsem zelo blizu morja in ostalih stvari, ki jih potrebuješ (trgovina, pekarna, restavracije, pošta, tic,..) Toplo priporočam, če želite začutiti pravi pridih morja in obmorskega mesta Izole!!
5 star rating
5 star rating
5 star rating
5 star rating
5 star rating
Zoran nas je pobral na avtobusni postaji in si je vzel veliko časa da nam pove kaj več o izjemni Izoli. Za njegovo prijaznost sem mu zelo hvaležna. Povedal mi je veliko o sami kulturi, kulinariki in kam ter kaj lahko počnem v Izoli. Nikoli se nisem počutila tako sprejeta v kakšni drugi državi oziroma mestu. Hvala Slovenija in Izola. 🙂