V celoti opremljen apartma za 2 do 5 oseb v centru Izole ob morju na slovenski obali.

Zelo udoben apartma se nahaja v 2. nadstropju 3 nadstropne stanovanjske hiše v centru Izole in obsega 50 m2 z balkonom.

Ima dnevno sobo z raztegljivim trosedom ter novo kuhinjo z jedilnico, kjer je tudi izhod na balkon. Ima tudi ločeno spalnico s francosko posteljo (160×200) in novo kopalnico. Poleg standardne opreme ima apartma še klimo, LCD-CATV, internet, posodo in pripomočke za pripravo hrane ter pralni stroj.

Apartma je samo 50 metrov oddaljen od morja in le 7 min hoje do prve čudovite in urejene plaže Svetilnik.

Več podrobnejših informacij…

PROSTI TERMINI: do 26.6., od 10.7. do 16.7., od 20.8. naprej

Poglejte si naslednji APARTMA 3

Apartma je bil odličen in udoben. Vse kar potrebuješ je notri. Balkon je zelo priročen. Zoran je zelo prijazen in vedno pripravljen pomagat. 🙂
Zoran je prijazen gostitelj, razložil nam je vse kar smo rabili. Apartma je bil zelo čist in v centru Izole. Definitivno si želimo priti nazaj in z zagotovostjo priporočamo ta apartma.
Vzljubili smo Zoranov apartma in po desetih dneh bivanja smo se res počutili kakor doma. 😊 Ko smo prišli, nas je Zoran zelo lepo sprejel in razložil vse potrebno. Apartma je bil čist in zelo enostaven za uporabo. Lokacija je perfektna – zelo blizu supermarketa, plaže in vseh dobrih ribjih restavracij. Komaj čakamo, da pridemo spet nazaj v Izolo na obalo Slovenije!
Odličen apartma za celo družino. Naše počitnice smo preživeli v Zoranovem apartmaju dva tedna z 6-mesečno punčko in bilo je perfektno za nas. Veliko prostora, udobna postelja, čisto in celo postelja za dojenčico je na razpolago. Apartma je lociran v srcu centra Izole v bližini vsega kar se dogaja in rabiš. Staro mestno jedro je praktično za vrati hiše, vse restavracije, bari so prav za ovinkom. Izolska glavna plaža je samo 10 minutk peš in javna parkirišča prav tako. Zoran in njegova sestra sta nas zelo lepo sprejela in pomagala pri vsem. 100% PRIPOROČAM! Sigurno se vrnemo nazaj!