V celoti opremljen apartma v centru Izole za 2 do 5 oseb.

Zelo udoben apartma se nahaja v 2. nadstropju meščanske hiše v centru Izole. Obsega 50 m2 z balkonom.

Apartma ima dnevno sobo z raztegljivim trosedom ter novo kuhinjo z jedilnico, kjer je tudi izhod na balkon. Ima tudi ločeno spalnico s francosko posteljo (160×200) in novo kopalnico. Poleg standardne opreme ima apartma še klimo, LCD-CATV, internet, posodo in pripomočke za pripravo hrane ter pralni stroj.

Apartma je samo 50 metrov oddaljen od morja in le 7 min hoje do prve čudovite in urejene plaže Svetilnik.

PROSTI TERMINI APARTMAJA 2:  do 8.6., od 11.6. do 7.7., od 27.8. naprej

Za predčasno rezervacijo apartmajev v Izoli ponujamo 10% popust. Več nočitev večji popust 🙂

Tukaj lahko pogledate več podrobnejših informacij glede pogojev rezervacij, plačila in parkirišč.

Spodaj imate link za povpraševanje.

Če vam ta apartma ne ustreza vas vabimo da si pogledate naslednji APARTMA 3

5 star rating
5 star rating
5 star rating
5 star rating
5 star rating
Apartma je bil odličen in udoben. Vse kar potrebuješ je notri. Balkon je zelo priročen. Zoran je zelo prijazen in vedno pripravljen pomagat. 🙂
5 star rating
5 star rating
5 star rating
5 star rating
5 star rating
Zoran je prijazen gostitelj, razložil nam je vse kar smo rabili. Apartma je bil zelo čist in v centru Izole. Definitivno si želimo priti nazaj in z zagotovostjo priporočamo ta apartma.
5 star rating
5 star rating
5 star rating
5 star rating
5 star rating
Vzljubili smo Zoranov apartma in po desetih dneh bivanja smo se res počutili kakor doma. ? Ko smo prišli, nas je Zoran zelo lepo sprejel in razložil vse potrebno. Apartma je bil čist in zelo enostaven za uporabo. Lokacija je perfektna, saj je zelo blizu supermarketa, plaže in vseh dobrih ribjih restavracij. Komaj čakamo, da pridemo spet nazaj v Izolo na obalo Slovenije!
5 star rating
5 star rating
5 star rating
5 star rating
5 star rating
Odličen apartma za celo družino. Naše počitnice smo preživeli v Zoranovem apartmaju dva tedna z 6-mesečno punčko in bilo je perfektno za nas. Veliko prostora, udobna postelja, čisto in celo postelja za dojenčico je na razpolago. Apartma je lociran v srcu centra Izole v bližini vsega kar se dogaja in rabiš. Staro mestno jedro je praktično za vrati hiše, vse restavracije, bari so prav za ovinkom. Izolska glavna plaža je samo 10 minutk peš in javna parkirišča prav tako. Zoran in njegova sestra sta nas zelo lepo sprejela in pomagala pri vsem. 100% PRIPOROČAM! Sigurno se vrnemo nazaj!