V celoti opremljen apartma za 2 do 5 oseb se nahaja 2,5 km od centra Izole.

Zelo udoben apartma se nahaja v pritličju stanovanjske hiše in obsega 55 m2 ter teraso. Nastanitev zajema predprostor, 2x ločeno spalnico z dvema ležiščema (90×200), kuhinjo z dnevno sobo, kjer je raztegljiv kavč za dve osebi (150×190) ter kopalnico.

Poleg standardne opreme ima apartma še klimo, WiFi, TV, hladilnik z zamrzovalnikom, posodo in gospodinjske pripomočke, pralni in pomivalni stroj.

Nastanitev ponuja lep razgled na Strunjansko dolino do Pirana, pod stanovanjsko hišo (100m) pa se nahaja zelo priljubljena kolesarska pot Parenzana. Pred hišo je zasebno parkirišče in dovolj prostora za shraniti kolesa.

Tukaj lahko pogledate več podrobnejših informacij glede pogojev rezervacij, plačila in parkirišč.

PROSTI TERMINI APARTMAJA 9:  oddaja se čez celo leto 2023

Za predčasno rezervacijo apartmajev v Izoli ponujamo 10% popust. Več nočitev večji popust 🙂

Spodaj imate link za povpraševanje. Če vam ta apartma ne ustreza vas vabimo da si pogledate ostale apartmaje.

5 star rating
5 star rating
5 star rating
5 star rating
5 star rating
Robi in njegova žena sta zelo prijazna in gostoljubna. Počutila sva se sprejeta in dobrodošla. Karkoli naju je zanimalo, sta z veseljem delila z nama. Odlična lokacija za osebe, ki si želijo tudi jutranjega in večernega mira, stran od polnih plaž in priobalnega vrveža, v objemu oljk, kakijev, trt in fige 🙂 Obenem pa idealna lokacija za raziskovanje celotne slovenske obale in podeželja s kolesi, avtom ali peš. Priporočamo, ne bo vam žal 🙂
Zoran in Nadja