V celoti na novo opremljen apartma za 2 do 5oseb v centru Izole ob morju na ulici Trga Etbina Kristana 4.

Nahaja se v 1. nadstropju dvo-stanovanjske hiše in obsega 75 m2.

Zajema hodnik, 2 ločene spalnice (1x velika zakonska postelja 200cm x 200cm in omaro, 1x velika zakonska postelja 200cm x 200cm in enojnim ležiščem 200cm x 90cm), možnost otroške posteljice, veliko kuhinjo z jedilnico, dnevno sobo s trosedom, manjšo zaprto verando in kopalnico.

Poleg standardne opreme apartma vsebuje še: internet-WIFI, klimo, mikrovalovko, hladilnik z zamrzovalnikom, posodo, gospodinjske pripomočke, pralni stroj, sušilec za lase in ostalo po dogovoru.

Apartma je oddaljen od morja le 100metrov, do prve plaže Svetilnik pa le 7 min hoje. Trgovine, tržnica, pekarne in vse ostalo kar potrebujete za prijetno bivanje, je na dosegu rok.

Posteljnina, rjuhe in brisače so vključene v ceno. Lastnega parkirišča nima, ker je apartma v samem središču Izole, ampak vseeno se lahko pripeljete z avtom do hiše, kjer lahko odložite prtljago. Zraven so različna javna parkirišča, brezplačna ali plačljiva.

PROSTI TERMINI: žal že vse zasedeno 🙁 (z možnostjo koriščenja turističnih bonov ali vavčerjev)

..dobimo pa kmalu v ponudbo podoben apartma , le s pogledom na morje, tik ob morju..:) za bolj globoke žepe 😉 (in brez uporabe bonov)

Poglejte si naslednji APARTMA 6…