3-sobni apartma se nahaja v prvi vrsti ob morju s čudovitim pogledom na morje, prav tako klife in izolsko marino. Nahaja se v 2. nadstropju stanovanjskega objekta in obsega 62 m2 z širokim balkonom 6m2.

Nastanitev zajema hodnik, 3 spalnice (2 spalnici z enojno posteljo + 1 spalnica z zakonsko posteljo), kopalnico (s kadjo in pralnim strojem), dnevno sobo s kuhinjo in jedilnico s pogledom proti morju.

Poleg standardne opreme apartma vsebuje še: TV, štedilnik z pečico, klimo, mikrovalovko, hladilnik z zamrzovalnikom, posodo in gospodinjske pripomočke, pomivalni stroj. Poleg tega ima še dodatno zložljivo posteljico. V pritličju je na voljo notranje dvorišče kjer lahko shranite kolesa.

Apartma se nahaja v centru Izole in sicer na Sončnem nabrežju.  Kar pomeni da je oddaljen od morja samo 20 metrov. Do prve plaže Svetilnik ima samo 6 min hoje. Prijetno stanovanje na Izolski promenadi vam nudi komfortno namestitev v mestnem jedru, kjer je vse potrebno dobesedno pri roki in hitro dostopno: trgovina, parkirišče, tržnica, pekarna, ribarnica, lokali in gostilne, pralnica, izposoja koles in skirojev, avtobusna postaja.

Zajema vso potrebno posteljnino in brisače. APARTMA JE BREZ MOŽNOSTI UPORABE BONOV!

Moderen, z umetniškim pridihom in kompletno na novo opremljen, vas vsekakor ne bo razočaral 😉

CENA: od 90 do 180e na noč odvisno od termina, števila dni in oseb

Tukaj lahko pogledate več podrobnejših informacij glede pogojev rezervacij, plačila in parkirišč.

PROSTI TERMINI:  od 20.10. naprej… (brez možnosti uporabe turističnih bonov oz.vavčerjev)

Spodaj imate link za povpraševanje. Če vam ta apartma ne ustreza vas vabimo da si pogledate ostale apartmaje.