V celoti opremljen apartma za 2 osebi v centru Izole ob morju na slovenski obali.

Nahaja se v 2. nadstopju stanovanjske obnovljene meščanske hiše in obsega 25 m2.

Obsega predprostor, manjši dnevni del s spalnim in udobnim raztegljivim dvosedom, ločeno novo kuhinjo z jedilnim kotom in veliko novo kopalnico.

Poleg standardne opreme apartma vsebuje še: klimo, LCD-CATV, internet, pralni stroj, posodo, mikrovalovko, hladilnik z zmrzovalnikom.

Apartma je samo 50 metrov oddaljen od morja in le 7 min hoje do prve čudovite in urejene plaže Svetilnik.

Več podrobnejših informacij…

PROSTI TERMINI: od Marca naprej… (z možnostjo uporabe turističnih bonov oz.vavčerjev)

Poglejte si naslednji APARTMA 4…

Zoranov apartmajček je zelo prijeten, ima vse kar potrebuješ in je primeren tudi za daljše bivanje (s partnerjem sva bila samo za eno noč namreč). Čeprav sva rezervacijo opravila eno uro pred prihodom in sva prišla šele po 19.00 uri, so nas lepo sprejeli! Zelo priporočam!
Francesca
Prijeten in udobno prenovljen apartma v starem mestnem jedru zraven vsega – bistro in kavarne z odličnimi zajtrki, pekarne ki so odprte ves čas, slaščičarne z okusnimi sirnimi rezinami, tržnica kjer lahko dobiš sveže sadje in zelenjavo in samo 10 minut do plaže.
Jiří
Zoran je bil zelo dober in galanten gostitelj, apartma je manjši, vendar zelo čist in udoben na izvrstni lokaciji v centru. Dobil veliko nasvetov in priporočil ter sladkih češenj za na pot. 🙂
Apartmaje na slovenski obali se splača obiskati!
Sebastian
Vse je bilo odlično, prijeten majhen apartma z neverjetno gostoljubnostjo, v centru mesta.
Rou