Koronavirus ali SONCE

Zato bodi srečen! Ker smo dobili priložnost..

Kako dobimo koronavirus, kje se nahaja, kateri so simptomi, kakšne so posledice..?

Brez skrbi, članek ne bo spet o tem..

Mediji in socialna omrežja nas vsakodnevno obmetavajo s takšnimi in drugačnimi informacijami. Kaj je prav in kaj ne, koga ali česa naj nas bo strah, kako naj se obvarujemo?

Pa smo res varni, če nas bo strah?

Vseeno upoštevaj pravila za preprečitev okužb, vendar bodi SREČEN!

Bodi srečen, ker z virusom prihajajo tudi spremembe. Včasih se morajo zamajat, celo zrušiti stare stvari, zato da vzklijejo nove, lepše, bolj polne.. Tako kot narava je tudi naše življenje cikel in cikli znotraj našega življenja. Vse kroži, vse se spreminja, zato da se razvija in raste, je pot razgibana, polna padcev in vzponov, z NAMENOM.. in v tem je smisel.

Sreča in obilje sta v naravi

Zato bodi srečen! Ker smo dobili priložnost..

..se ustaviti, umiriti in pogledati vase

..postati bolj solidarni in spoštljivi en do drugega

..opaziti naravo, kako nam brezpogojno daje

..okrepiti, že tako skrhane in površinske odnose

..preživeti kvaliteten čas z našimi najdražjimi

..početi končno stvari, ki si jih od nekdaj želimo

..dihati bolj svež zrak in uživati čistejšo vodo

..se spočiti od vsakdanjega stresa, rutinskega, apatičnega in hitrega tempa

..predvsem okrepiti svoj imunski sistem

..postati spet srečen, ker to je v naši naravi in posredovati sočloveku to naprej..

Pojdi proti soncu..

V virusu najdi SONCE, ne napake in slabosti..

Zato sem si dovolil objaviti spodaj zapis neznanih avtorjev.

Bodimo bombardirani s takšnimi informacijami in tako bo svet lepši, ker bomo mi postali lepši 😉

Resnica!
Coronavirus pomeni energijsko čiščenje Zemlje in seveda vseh nas, ki na Zemlji trenutno živimo. Staro se poslavlja, da lahko nastopi novo. Posloviti se moramo od svojih nizkih vibracij: strahu, nezadovoljstva, jeze, sovraštva… in nizkih dejanj: pohlepa, ljubosumnosti, škodoželjnosti… Nehati moramo zlorabljati naravo in naravne zakone, druga živa bitja za svoje egoistične namene.
To energijsko čiščenje je nujno potrebno, da bomo lahko vstopili v višje vibracije.
Pandemija se ni dotaknila samo zdravja ljudi, ampak je posegla v vse pore življenja. Zapirajo so šole, meje, celo trgovine, gospodarstvo doživlja kolapse… Transformacija poteka na vseh nivojih. Po koncu te pandemije bomo mi in svet drugačen.
In kaj zdaj, ko se ne smemo družiti, ne smemo potovati, ne moremo šopingirati, ko otroci ne hodijo v šole in marsikomu bo začasno onemogočeno tudi delo?! Življenje nam je omogočilo čas zase, da smo v stiku sami s seboj in s svojimi najbližjimi. Dobili smo priložnost, da se vrnemo sami k sebi in k tistemu, kar je za nas kot vseobsegajoče bitje res pomembno.

In kaj lahko ta trenutek naredimo zase, za svoje zdravje, za dvig vibracije?
Čim več časa preživimo v naravi. Narava krepi imunski sistem in zdravi. Privoščimo si sončno svetlobo, jo povabimo v vsako svojo celico, v vsak naš atom. Narava, sonce in toplota so tisti, ki nam ta trenutek pomagajo dvigovati vibracijo.
Delujmo samozaščitno, ne izpostavljajmo se po nepotrebnem, upoštevajmo vse varnostne nasvete, ter si poiščimo svoj varen prostor v zavetju svojega doma in svojih najbližjih. Znotraj varnega prostora pa dvigujmo vibracijo: s smehom, s pozitivnostjo, z ljubljenjem, s kreativnostjo, meditacijo., hvaležnostjo… Zelo pomembno je, da znotraj varnega doma najdemo svoj notranji mir.
Na koncu v razmislek, zakaj otroci praktično ne zbolevajo za koronavirusom? Ker imajo najvišje vibracije, najbolj odprta srca, največ radosti, igrivosti, ker niso obremenjeni z materialnim, egom… Naj nam bodo v tem času ogledalo!
(avtor neznan)

MOŽNO JE ( avtor neznan)

Lahko da bodo ladje v italijanskih pristaniščih naslednjič prazne, … lahko pa tudi, da bodo delfini in druge morske živali končno dobili nazaj svoj naravni prostor. Delfini so opaženi v pristaniščih Italije, ribe spet plavajo v beneških kanalih! Lahko da se ljudje počutijo zaprte v svojih domovih in stanovanjih,
… mogoče pa, se končno spet družijo in pojejo skupaj, si medsebojno pomagajo in po dolgem času občutijo občutek skupnosti. Ljudje skupaj pojemo !!! To se me globoko dotakne! Lahko, da omejevanje zračnega prometa za mnoge pomeni odvzem prostosti in poklicne omejitve … lahko pa, da je zemlja zadihala, nebo postaja bolj barvito in otroci na Kitajskem prvič v življenju vidijo modro nebo. Poglejte danes v nebo, kako mirno in modro je postalo! Zaprtje vrtcev in šol je lahko velik izziv za številne starše, lahko pa je velika priložnost za številne otroke, saj so po dolgem času dobili priložnost, da so postanejo kreativni, ustvarjalni, se samozavestno odločajo delovati v svojem tempu. Tudi starši lahko svoje otroke spoznajo na novi ravni. Lahko da naše gospodarstvo utrpi ogromno škodo … lahko pa tudi, končno spoznamo, kaj je v življenju resnično pomembno in da je nenehna rast nesmiselna ideja potrošniške družbe. Postali smo marionete gospodarstva. Čas je, da začutimo, kako malo jih dejansko potrebujemo.

Morda je na nek način obremenjujoče, …ampak morda občutite, da je ta kriza priložnost za dolgo zamudo,
– kar omogoča, da zemlja diha
– otroke pripelje v stik z dolgo pozabljenimi vrednotami,
– zelo upočasni našo družbo,
– lahko gre za uro rojstva za novo obliko povezanosti,
– v naslednjih nekaj tednih vsaj enkrat zmanjšali gore smeti,
– in nam pokaže, kako hitro je zemlja pripravljena začeti svojo regeneracijo, če jo upoštevamo in pustimo, da spet diha.

Bili smo prebujeni, ker tega nismo bili pripravljeni storiti sami. Gre za našo prihodnost. Gre za prihodnost naših otrok !!!

HVALA VSEM ZAPOSLENIM V ZDRAVSTVU, TRGOVINAH IN JAVNIH USTANOVAH, KI SE NESEBIČNO RAZDAJATE, TER VSE LJUDEM, KI OSTAJAJO POZITIVNI IN ODGOVORNI DO SEBE IN DRUŽBE

ZA VAS OSTAJAMO DOMA IN POSTAJAMO BOLJ SREČNI 😊

Delite naprej ...